İçeriğe geç

Açık Lise Sınava Girerken Neler Gerekli

Açıköğretim sınavına girerken ne gerekli?

Sınav başlamadan önce sınav kayıt belgenizi, fotoğrafınızı ve onaylı kimliğinizi masanıza bırakın. Soru kitapçığındaki ders testini cevaplamanız için size ayrılan süre 30 dakikadır. Soru kitapçığınızı aldığınızda, herhangi bir hata veya eksik baskı olup olmadığını kontrol etmek için sayfalara hızlıca bir göz atın.

Açık lise sınava giriş belgesi nasıl alınır?

AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? Adaylar, öğrenci/T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile; aolweb..tr/ogrenci_giris.aspxinternet adresine giriş yaparak fotoğraflı sınav kağıtlarını alabilirler.

Açık lise sınavına kalemle girilir mi?

Sınav kayıt belgenizi, kimliğinizi, kalem ve silginizi getirmeyi unutmayın. Sınavı geçen herkese başarılar dileriz.

Açık lise sınavında kimlikte fotoğraf şart mı?

Sınav sonuçları 28 Haziran’da açıklanacak. Sıkça sorduğunuz bir soru var. Bazı öğrencilerin kimliklerinde fotoğraf olmamasının sınavın yürütülmesinde sorun yaratıp yaratmadığını soruyorsunuz. Bildiğiniz gibi geçerli bir kimlik kartı ve geçerli bir fotoğraf sınav giriş belgesi olmayan kişiler sınava giremiyor.

Açıköğretim lise sınavına giderken ne alınır?

Fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Sınava girerken ne lazım?

Öğrencilerimizin sınava girebilmeleri için sınav kayıt belgesi ve T.C. Kimlik Numarasını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav kayıt belgesinde belirtilen kimlik belgesi veya buna eşdeğer diğer bir kimlik belgesinin yanınızda bulunması yeterlidir.

Açık lise sınavları 1 oturum kaç dakika?

SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ: Sınav Adı. Sınav Tarihi. Süre: AUL-120 Temmuz 2024. 100 dakika

AÖL sınav giriş belgesi kırtasiyeden alınır mı?

Öğrenciler, fotoğraflı sınav kayıt belgesini www.aof.org.tr adresinden veya AÖF bürolarından alabilirler.

Açık lise sınav giriş belgesi ne zaman alınır 2024?

3. dönem sınavları için 9 veya daha az ders seçen ve e-sınav randevusu alan öğrenciler, 24 Haziran 2024 tarihinden sınav tarihine kadar e-sınav kayıt belgelerini alabilecekler.

Açık lise sınavı için ne gerekli?

Kimlik numarasını içeren belge (T.C. kimlik kartı/nüfus cüzdanı, ehliyet, geçerlilik süresi dolmamış pasaport) ➢ Biyometrik fotoğraf zorunludur Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde öğrenim gören öğrenciler, yeni kayıt ve kayıt yenileme dönemlerinde Açık Öğretim Lisesine yatay geçiş yapabilirler.

Sınavın son 15 dakikası neden çıkılmaz?

Sınavın son 15 dakikasında neden çıkamıyorum? Sınavın son 15 dakikasında çıkış izni verilmemesinin temel nedeni sınav güvenliğini sağlamaktır. Bu kural, sınavın son dakikalarında soruların sızmasını önlemek ve sınav salonlarında düzeni sağlamak için getirilmiştir.

Açık lise 170 kredi kimler için geçerli?

Ancak, 170 kredi tek başına Açık Öğretim Lisesi’nden mezun olmak için yeterli değildir. Dönem en az 5 dönem veya daha fazla olmalıdır. Normal ve zorunlu dersler geçilmeli veya sınav gerekliliğinden muaf tutulmalıdır. Kredi 170 veya daha fazla olmalıdır.

Açıköğretim sınavına giderken ne alınır?

Sınav günü hangi belgeleri getirmeliyim? Sınava girecek öğrencilerin yanında Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınav Kayıt Belgesi, Resimli Kimlik (veya eşdeğer kimlik) bulunması zorunludur.

Açıköğretim sınavına cüzdanla girilir mi?

Sınav Giriş Belgesi veya geçerli bir kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Açık lise sınavı saat kaçta?

SINAVIN TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ 1. oturum: 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü, Türkiye saati ile 10:00’da. 2. oturum: 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü, Türkiye saati ile 14:00’te.

AÖF sınava girerken neler yasak?

Kağıt, kitap, defter, not vb. belgeler; Pergel, açıölçer, cetvel vb. taşıtlar; Cep telefonu, bilgisayar, tablet, radyo, kamera vb. haberleşme, depolama, kayıt ve veri iletim cihazları; ruhsatlı veya resmi amaçla kullanılmış olsa dahi silah veya silah yerine geçen aletlerle sınava girilmesi kesinlikle yasaktır.

Açıköğretim sınav giriş belgesi şart mı?

Sınava girmek için geçerli bir kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Sınava giriş için gerekli olan bu iki belgeden biri bile eksik olursa öğrenci sınava alınmaz. Öğrenciler fotoğraflı sınav kayıt belgesini www.aof.org.tr adresinden veya AÖF ofislerinden alabilirler.

Açıköğretim sınavına cüzdanla girilir mi?

Açık Öğretim Lisesi kimlik kartı ve sınav kayıt belgesi yanında olmayan öğrenciler, salondaki yoklama listesinde isimleri varsa geçerli bir kimlik (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) ile sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

Açıköğretim sınavına nasıl girilir?

– www..tr adresindeki “Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi” bağlantısına tıklayarak sınava girebilirsiniz. Sınava nereden girebilirim? – İnternet erişimi olan bir bilgisayar, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar vb. kullanarak sınava girebilirsiniz. Sınava istediğiniz yerden cihazlarınızı kullanarak girebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir