Antipas boya suya dayanıklı mı?
Hava kurumalı, korozyon önleyici bir astardır. Metal yüzeyleri pastan korur ve neme, suya ve tuzlu suya dayanıklıdır.
Antipas sulandırılır mı?
Boyaya toz veya sıvı katkı maddeleri eklenmemeli ve ambalaj üzerinde belirtilenden daha fazla seyreltilmemelidir. İyi bir yapışma sağlamak için parlak yüzey uygun zımpara kağıdı ile matlaştırılmalı ve yüzeydeki toz temizlenmelidir.
Antipas nerelerde kullanılır?
Yapı: Pas önleyici boya, köprüleri, kuleleri, çatıları ve diğer metal bileşenleri pas ve korozyondan korumak için kullanılır. Otomotiv: Pas önleyici boyalar, araç şasisini, motor parçalarını ve diğer metal bileşenleri pas ve korozyondan korumak için uygulanır.
Antipas boyadan sonra ne yapılır?
Uygulama açıklaması: Boyanacak yüzey Enamel Antirust ile cömertçe kaplanmalıdır. Enamel Antirust uygulandıktan en az 5 saat sonra üst kat uygulanmalıdır. 24 saat sonra üst katlar uygulanırken, üst katın yapışması için yüzeyin zımparalanması önemlidir.
Suya dayanıklı boya hangisi?
Kötü bir kokusu olmayan ve kolay uygulanabilmesiyle bilinen akrilik boyalar, çabuk kurumasıyla öne çıkar. Uygulanan yüzey kurumadan önce sabun ve su ile temizlenebilir. Kuruduktan sonra suya dayanıklı bir yapıya sahip olur.
Antipas kaç saatte kurur?
Dokunma kuruması: 1-2 saat Kürlenme kuruması: 6-8 saat Üst kat uygulaması: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve daha düşük sıcaklıklarda kuruma süresi uzayabilir).
Antipas kaç kat sürülür?
Uygulama açıklaması: Gerektiğinde Dyo Sentetik Tiner ile inceltilebilir. 8 saat arayla 2 kat uygulanması önerilir.
1 kg antipas kaç m2 boyar?
Ne kadar alan boyanacak? Yüzeye bağlı olarak 1 L ile 12-16 m², 1 kg ile tek seferde 7,5-10 m² astarlanabilir.
Antipas boya tiner katılır mı?
Yüzeydeki pas ve eski kabarmış boya kalıntıları tamamen temizlenmeli ve zımparalanmalıdır. Çınar Antipas; %10-15 oranında Çınar Selüloz Tiner ile iki kat halinde inceltilerek; katlar arasında 2-3 saat beklenerek fırça, rulo veya boya tabancası ile uygulanır.
Antipas hangi renk olur?
Pas Koruması (Yeşil-Gri-Kırmızı Renkler) Pas koruma fonksiyonuna sahip sentetik astardır.
Antipas inceltilir mi?
Alkid reçine esaslı, tek bileşenli, hava kurumalı, yüksek örtücülüğe sahip, solvent bazlı pas koruma astarıdır. Sentetik tiner ile inceltilir.
Antipas boyanın üzerine boya yapılır mı?
Pas önleyici vernik iyice kuruduktan sonra ütüye istenilen renkte vernik uygulanabilir.
Paslı demir boya tutar mı?
Paslı balkon demiri boya tutar mı? Paslı bir yüzey boyanın düzgün ve kalıcı bir şekilde yapışmasını zorlaştırır. Pasın demir yüzeyinde oluşturduğu oksidasyon tabakası boyanın yeterince yapışmasını engeller. Bu nedenle paslı balkon demiri doğrudan boyanmamalıdır.
Antipas sentetik mi selülozik mi?
AÇIKLAMA: Sentetik alkid reçine esaslı, solvent bazlı, metal yüzeyler için tasarlanmış, korozyon önleyici özelliğe sahip birinci kat astardır.
Antipas boya ne ile karıştırılır?
Uygulama Yöntemleri: Kullanmadan önce ürünü sentetik pas önleyici, fırça ve rulo uygulamaları için %5-10 sentetik tiner ve sprey uygulamaları için %15-20 sentetik tiner ile iyice karıştırın. Fırça, rulo veya sprey ile iki kat uygulayın.
Antipas boya tiner katılır mı?
Astar: Fırça, rulo veya püskürtme tabancası ile uygulayın. Gerekirse Dyo Sentetik Tiner ile inceltilebilir. 8 saat arayla 2 kat uygulanması önerilir. Uygulamadan sonra fırçalar ve aletler Dyo Sentetik Tiner ile temizlenebilir.
Akrilik boya yağmura dayanıklı mı?
Akrilik boyalar suya dayanıklı, kendinden parlak, vernik uygulaması gerektirmeyen, yüzeye çabuk yapışan ve pürüzsüz bir görüntü oluşturan, iç ve dış mekanlarda kullanılabilen, metal, plastik, ahşap, beton vb. yüzeylere uygulanabilen, yeni nesil çevre dostu boyalardır.
Antipas boya üzerine boya yapılır mı?
Pas önleyici vernik iyice kuruduktan sonra ütüye istenilen renkte vernik uygulanabilir.
Antipaşa su katılır mı?
Antipress Gri Boya. Açıklama: Çabuk kuruyan, yüksek pas önleyici özelliğe sahip, neme, suya ve tuzlu suya dayanıklı, iyi yüzey yapışma özelliğine sahip alkid reçine esaslı astardır. Çınar Endüstriyel Son Kat Boya uygulamasından önce metal yüzeylerin astarlanmasında kullanılır.